dissabte, 10 de gener del 2009

Fred, feina i fama...

El televisor sense veu, el calefactor engegat, la taula plena de papers amuntegats, sense gens de ganes de revisar-los. Apenes entren rajos de sol per la finestra i seguim estant al glaciar on ens hem traslladat.
Amb calcetins dobles calçats, peucs i enrollats amb capes de roba notem que el fred ens invadeix sencers. Als matins ens refugiem entre mantes, pijames, infusions i llet calenteta per calmar la situació. I és que ací se'ns congelen els pensaments.
Un tema de conversa extern per a mi arriba a la meua oida, "Oposicions". I ara em pregunte: oposicions? lluita contra l'oposat?? Però no hem sigut companys durant la nostra titulació? Segueixen amb el tema... i jo sense enterar-me. El que veig és que hi ha molta feina per davant, un examen diumenge i res de gana d'estudiar.
Mire el que s'emet per televisió: Fama. Altra vegada a competir? La recerca de la fama els fa arribar a fingir el que no són i fins i tot, a semblar una "fresca" per la cançó que sona o simplement pel que un professor ( o així s'anomenen allí) puga dir. Que no té principis? I això ho sas tu que no el coneixes de res? No tindre principis significa no saber fer el que ella sap,no? O saber fer el que ella no sap??

Amb el fred rebusque per l'habitacle nou un 'batín' per resguardar-me un poc. No entendré mai per què fan els batins al revés! Si suposadament és per a calfar, per a que situen la part calenteta a l'exterior, en la façana, plena de repunts i decoració? Jo tinc fred, i la part peludeta està fora.. solució? Com deia un anunci publicitari: VUELTA Y VUELTA!

Algú entra al pis: Que fas en el batín del revés?

2 comentaris:

Cirera ha dit...

Pregunta que crec que ens hem fet tots al vore't la piset amb el batín del revés...
Qui no sino Anna es posa el batín al revés?
"Annaes"...

1 bes des de l'altra part de la paret divisoria.

Elfo oscur ha dit...

La indústria del albornós està més avançada, els fan per les 2 parts iguals.. per què els batins no els fan per les 2 parts peludetes?

Seguint el mateix camí.. per que en casa fa més fred que fora? En ma casa no gastem nevera..

Per que el ratolí i teclat no el fan de vellut?

Som uns incompresos..